Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Proto využíváme vaše osobní údaje pouze se souhlasem nebo ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Přečtěte si, jak pracujeme s vašimi osobními údaji:

1. Společnost OP WEB s.r.o., se sídlem Voroněžská 144/20, Liberec 1, 460 01, IČ 01795899, DIČ CZ01795899 zapsaná v Obchodním rejstříku, vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 32895 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností OP WEB s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a OP WEB s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností OP WEB s.r.o. tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, jako je Smartsupp.com, s.r.o., DIČ CZ03668681.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje

  • jméno
  • e-mailovou adresu 
  • projevený zájem o služby
  • informace na našich webových stránkách
  • informace v emailech

bude naše společnost OP WEB s.r.o. využívat po dobu 3 let od udělení souhlasu za tím účelem, abychom vám zobrazovali a posílali informace, které vás zajímají a nabízeli vám služby z naší nabídky, které pro vás budou relevantní.

Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit, v každém e-mailu, který od nás dostanete, je odkaz pro okamžité odhlášení. Můžete si také své údaje kdykoliv vyžádat, požádat opravdu nebo kompletní výmaz. Stačí napsat na info@opweb.cz. Ctíme vaše práva a využíváme pouze ověřené nástroje, které splňují podmínky pro GDPR.

Pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů, můžete se také obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.